Wonen in nieuwbouwproject Merckt

merckt

Op maandag 3 april is Pandomo Makelaars gestart met de verkoop van 18 appartementen in het nieuwbouwproject Merckt. Wonen op de Grote Markt, omringd door indrukwekkende historie, bruisende levendigheid en alle faciliteiten van de binnenstad. De appartementen bieden je allure, comfort, schitterende buitenruimtes, met een hoog afwerkingsniveau en een ontspannen karakter. Met keuze uit verschillende vloeroppervlakten en groene loggia’s of balkons. Kortom: magnifiek wonen in het hart van de stad.

De Huiskamer van Groningen

Op de begane grond van het appartementencomplex komt een nieuw concept, namelijk de Foodmerckt. Een sfeervol marktplein waar eten en drinken centraal staat. Hiermee belooft dit pand de nieuwe hotspot van Groningen te worden, een ontmoetingsplek voor stadjers, studenten, toeristen en mensen uit de omgeving. ‘On top of de Merckt’ vind je een unieke rooftop bar. Met een fantastisch uitzicht over de Grote markt is het de perfecte setting voor het volwassen uitgaanspubliek van Groningen. 

Verkoop

Woon jij straks in één van deze prachtige appartementen? Schrijf je dan in via de website van Pandomo Makelaars. Op de website is ook de volledige verkoopdocumentatie te downloaden. Inschrijven of een afspraak plannen met een van de nieuwbouwmakelaars kan tot en met donderdag 13 april 2017.