Rietcarré: vrijstaand wonen aan het water

Nieuwbouw/Verbouw XL presenteert van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november maar liefst 40 nieuwbouwplannen in de stad, om de stad én in aangrenzende regio’s. Eén van de meest in het oog springende primeurs is ’t Rietcarré. In het plan worden 29 nieuwbouwhuizen gepresenteerd. Pal aan het water met de gemakken van de stad binnen handbereik.

De moderne drielaagse woningen zijn vrijstaand en bieden vele mogelijkheden voor het hele gezin. Je wandelt je huis binnen via een riante voortuin inclusief parkeerruimte op je eigen kavel. Aan de waterzijde zijn de woningen voorzien van een in het oog springende raampartij, misschien wel hét kenmerk van ’t Rietcarré. De woningen beschikken op de begane grond over een grote living met open keuken. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is de keuze geheel aan jou, die is bijna volledig naar wens in te delen.

Reitdiep is een jonge wijk in het noordwesten van Groningen. Hoewel het een nieuwe wijk is, vind je pal naast je woning alle voorzieningen die je maar nodig hebt. De jachthaven in Reitdiep is bovendien bekend als ‘klein Curacao’ en is een hit op sociale media. In 2014 schaarde het zich zelfs in de top-30 van meest gepinde plaatsen op aarde via Pinterest.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwbouwprojecten!