Positieve vibe op Nieuwbouw/Verbouw XL

geïnteresseerde bezoekers
Afgelopen weekend, van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november, vond Nieuwbouw/Verbouw XL plaats in MartiniPlaza te Groningen. Met ongeveer 10.000 geïnteresseerde bezoekers was het weer een groot succes!

Voor aanvang opende wethouder Roeland van der Schaaf de beurs en sprak over de ontwikkelingen en de huidige situatie rondom nieuw- en verbouw in Groningen. Deze ontwikkelingen waren voor de bezoekers bij binnenkomst meteen te zien. Eenmaal bij de ingang liepen bezoekers door de ‘Nieuwbouwstraat’ waar ruim 40 nieuwbouwprojecten werden gepresenteerd. Waaronder vele nieuwe projecten. Zoals de Kempkensberg en Engelse Park in Groningen en de IJsbaanlocatie in Sappemeer.

De interesse in de nieuw-/verbouw was dan ook zeer goed te merken bij de bezoekers. Bezoekers konden deelnemen aan de colleges met onderwerpen zoals interieur- en tuinadvies, duurzame woningverbeteringen en nieuwbouwprojecten. Bovendien schoven bezoekers volop aan bij diverse specialisten voor persoonlijk advies.

Nieuwbouw/Verbouw XL 2018

In 2018 keert Nieuwbouw/Verbouw XL terug op 16 tot en met 18 november. Noteer de data in je agenda en houd vooral de website in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.