Duurzaam wonen op Nieuwbouw/Verbouw XL

okt 30, 2017

Duurzaamheid. Een thema dat tegenwoordig een veelbesproken onderwerp is, waarbij de blik wordt gericht op de toekomst. Wonen is dan ook één van de pijlers binnen duurzaamheid. Onder de vlag Blue Skies staan er op Nieuwbouw/Verbouw XL diverse partijen die zich inzetten voor een groenere wereld, waarbij energiezuinig de norm is. Benieuwd wie er gaan komen? Kijk dan even met ons mee!

Smit Isolatie Groep
Isolatie is waardevol en tevens een energiezuinige oplossing. Smit weet dit als geen ander! Investeren in isolatie betekent besparen op de lange termijn. Met slechts een minimale inspanning, is een maximaal resultaat te behalen.

Vandebron
Een eerlijke, transparante, maar vooral duurzame energiemarkt. Vandebron verbindt je met lokale energiebronnen, zodat je zelf kunt kiezen waar je energie vandaan komt. Voordelig en groen!

Groningen woont SLIM
Kant-en-klare oplossingen op maat gemaakt voor jou en je woning. Complete pakketten, losse maatregelen, en financieringsmogelijkheden. Je hoeft bij Groningen woont SLIM alleen maar te kiezen wat je wilt, de rest wordt voor je geregeld.

Duurzaamheid is geen begrip, het is een mindset.

Waardevolt
Met honderden merken zonnepanelen op de markt, zie je door de bomen het bos niet meer. Waardevolt helpt je bij het kiezen van de juiste zonnepanelen. Een slimme investering in het milieu!

IBEX-Groep
Comfortabel leven en duurzaam wonen? Een woning van IBEX is niet alleen energiezuinig, maar ook energieopwekkend. Resultaat: een energieneutrale woning. Zo bespaar je, én lever je een bijdrage aan de toekomst.

Van Meerendonk Waterontharders
Heerlijk zacht water dankzij een waterontharder van Van Meerendonk, zorgt er voor dat je gemakkelijker schoonmaakt, minder middelen hoeft te gebruiken, én dat je apparaten een langere levensduur en betere werking krijgen! Oftewel een uiteindelijke besparing op zowel energie als kosten.

Green Home Rabobank
Het concept van Green Home Rabobank heeft als doel het verduurzamen van je woning zo makkelijk mogelijk te maken. Onafhankelijk en betrouwbaar advies in duurzame oplossingen.

Revolt House
Je eigen droomhuis bouwen? Bij Revolt House, met het PassiefBouwenKeurmerk®, ben je aan het goede adres. Zo realiseren zij moderne woningen met lage energielasten, en een comfortabele en gezonde woonomgeving.

KlimaatNed Noord
Klimaattechnologie gaat gepaard met energieverbruik. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Laat je adviseren met behulp van de deskundige kennis van KlimaatNed Noord.

Nieuwbouw/Verbouw XL
Al jaren dé ontmoetingsplek voor (ver)bouwend Noord-Nederland. Ontdek alle duurzame partners op het Blue Skies plein! Zien we je daar?

Meer interessant nieuws

Save the date: Nieuwbouw/Verbouw XL 2018!

  In 2018 zal Nieuwbouw/Verbouw XL weer terugkeren in de MartiniPlaza op 16, 17 en 18 november! Om alvast in de stemming te komen, blikken we terug op de foto's van vorig jaar.   In 2018 zal het weekend van 16 t/m 18 september in het teken staan van nieuw- en verbouw....

Lees meer

Positieve vibe op Nieuwbouw/Verbouw XL 2017

Afgelopen weekend, van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november, vond Nieuwbouw/Verbouw XL plaats in MartiniPlaza te Groningen. Met ongeveer 10.000 geïnteresseerde bezoekers was het weer een groot succes! Voor aanvang opende wethouder Roeland van der Schaaf de beurs...

Lees meer

Ideale combinatie groen en stad: Meerstad

Meerstad, aan het Woldmeer, biedt een prachtig gebied om in te wonen voor liefhebbers van natuur. En het gebied blijft zich maar ontwikkelen tot de ideale combinatie van groen en stad. Meerstad Wie houdt van een groene en waterrijke omgeving is in Meerstad aan het...

Lees meer

Waar wordt er gebouwd? Ontdek de nieuwbouwprojecten

Groningen bruist en dat geldt ook voor de omliggende gebieden. Vele nieuwbouwprojecten worden uit de grond gestampt en huizen krijgen binnen een mum van tijd een nieuwe eigenaar. Nieuwbouw/Verbouw XL deelt in het weekeinde van 17 tot en met 19 november alle primeurs...

Lees meer

Rietcarré: vrijstaand wonen aan het water

Nieuwbouw/Verbouw XL presenteert van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november maar liefst 40 nieuwbouwplannen in de stad, om de stad én in aangrenzende regio’s. Eén van de meest in het oog springende primeurs is ’t Rietcarré. In het plan worden 29 nieuwbouwhuizen...

Lees meer

Op historische grond: Engelse Park

Het is een van de mooiste locaties van Groningen-Zuid, vlakbij het Sterrebos, de uitvalswegen en het centrum van Groningen. Op dit moment is er een begin gemaakt met de ontwikkeling van een nieuw woonpark met ongeveer 95 koopwoningen. Geheel naar Engels voorbeeld en...

Lees meer