Duurzaam wonen op Nieuwbouw/Verbouw XL

duurzaam
Duurzaamheid. Een thema dat tegenwoordig een veelbesproken onderwerp is, waarbij de blik wordt gericht op de toekomst. Wonen is dan ook één van de pijlers binnen duurzaamheid. Onder de vlag Blue Skies staan er op Nieuwbouw/Verbouw XL diverse partijen die zich inzetten voor een groenere wereld, waarbij energiezuinig de norm is. Benieuwd wie er gaan komen? Kijk dan even met ons mee!

Smit Isolatie Groep
Isolatie is waardevol en tevens een energiezuinige oplossing. Smit weet dit als geen ander! Investeren in isolatie betekent besparen op de lange termijn. Met slechts een minimale inspanning, is een maximaal resultaat te behalen.

Vandebron
Een eerlijke, transparante, maar vooral duurzame energiemarkt. Vandebron verbindt je met lokale energiebronnen, zodat je zelf kunt kiezen waar je energie vandaan komt. Voordelig en groen!

Groningen woont SLIM
Kant-en-klare oplossingen op maat gemaakt voor jou en je woning. Complete pakketten, losse maatregelen, en financieringsmogelijkheden. Je hoeft bij Groningen woont SLIM alleen maar te kiezen wat je wilt, de rest wordt voor je geregeld.

Duurzaamheid is geen begrip, het is een mindset. 

Waardevolt
Met honderden merken zonnepanelen op de markt, zie je door de bomen het bos niet meer. Waardevolt helpt je bij het kiezen van de juiste zonnepanelen. Een slimme investering in het milieu!

IBEX-Groep
Comfortabel leven en duurzaam wonen? Een woning van IBEX is niet alleen energiezuinig, maar ook energieopwekkend. Resultaat: een energieneutrale woning. Zo bespaar je, én lever je een bijdrage aan de toekomst.

Van Meerendonk Waterontharders
Heerlijk zacht water dankzij een waterontharder van Van Meerendonk, zorgt er voor dat je gemakkelijker schoonmaakt, minder middelen hoeft te gebruiken, én dat je apparaten een langere levensduur en betere werking krijgen! Oftewel een uiteindelijke besparing op zowel energie als kosten. 

Green Home Rabobank
Het concept van Green Home Rabobank heeft als doel het verduurzamen van je woning zo makkelijk mogelijk te maken. Onafhankelijk en betrouwbaar advies in duurzame oplossingen.

Revolt House
Je eigen droomhuis bouwen? Bij Revolt House, met het PassiefBouwenKeurmerk®, ben je aan het goede adres. Zo realiseren zij moderne woningen met lage energielasten, en een comfortabele en gezonde woonomgeving.

KlimaatNed Noord
Klimaattechnologie gaat gepaard met energieverbruik. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Laat je adviseren met behulp van de deskundige kennis van KlimaatNed Noord.

Nieuwbouw/Verbouw XL
Al jaren dé ontmoetingsplek voor (ver)bouwend Noord-Nederland. Ontdek alle duurzame partners op het Blue Skies plein! Zien we je daar?