Nieuwbouw/Verbouw XL puilt uit van woongeluk

Groningen bruist en dat geldt ook voor de omliggende gebieden. Vele nieuwbouwprojecten worden uit de grond gestampt en huizen krijgen binnen mum van tijd een nieuwe eigenaar. Nieuwbouw/Verbouw XL deelde in het weekeinde van 18 tot en met 20 november haar woongeluk met vele geïnteresseerde bezoekers in MartiniPlaza in Groningen.

Van omgeven door water wonen in Meerstad, luxe villa’s in het Harener Holt tot nieuwe stadswijken in het hart van Groningen. Tijdens de beursdagen werden diverse nieuwbouwprojecten gepresenteerd door de makelaars, bespraken bezoekers de financiële mogelijkheden en werd meteen gekeken naar de eindeloze verbouwmogelijkheden. Vol positiviteit en enthousiasme wordt er teruggekeken op Nieuwbouw/Verbouw XL. Een grotere hal, nieuwe partners, een tevreden beursvloer én vele enthousiaste en geïnteresseerde bezoekers, maakte het woongeluk compleet.

Uiteraard komt Nieuwbouw/Verbouw XL in het najaar van 2017 terug en wel van 17 tot en met 19 november in MartiniPlaza te Groningen.